Telefonisch contact

Bel 1830 - 100 cent p/m
  • Snel een telefoonnummer vinden
  • Persoonlijk contact
  • Uw stap naar de klantenservice

[1830 is onderdeel van GMGM B.V. 100 cpm ook na doorverbinden]

Contactinformatie klantenservice

Alles over AD (Algemeen Dagblad)

Contact met de klantenservice

Op de klantenservice en helpdesk pagina van het Algemeen Dagblad treft u diverse mogelijkheden om direct online het antwoord op uw vraag te vinden en/of de juiste informatie.

U treft buttons aan met plaatjes en klantenservice onderwerpen waarop u kunt klikken.

Helpdesk informatie vinden

Er is veel online informatie te vinden over klantenservice onderwerpen zoals de bezorging van uw krant, uw abonnement, wijzigingen of opzeggen, tarieven etc.

Onderaan de klantenservice pagina treft u ook een hele rij veel gestelde voorbeeldvragen aan, wellicht staat uw vraag hier ook tussen.

Vind snel het juiste klantenservice telefoonnummer

Komt u er via de klantenservice en helpdesk pagina online toch niet uit, kunt u  op contact klikken. Er verschijnen diverse mogelijkheden om contact op te nemen met de klantenservice van het AD.

Chat:

U kunt een chat starten, er worden eerst wat persoonlijke gegevens van uw gevraagd, chatten kan op werkdagen tussen 8.30 – 21.00 u. Gemiddeld genomen heeft u via de chat binnen 2 minuten antwoord op uw vraag.

Klachtennummer informatie

Voor klachten over uw bezorging kunt u telefonisch contact opnemen met de bezorgservice van het AD (klachtenlijn).  Dit telefoonnummer is 088-0505055.  Bij een bezorgklacht, alvast ter info: U krijgt een keuzemenu,  de computer met spraakherkenning helpt u binnen 5-10 minuten als u uw postcode en de datum van uw niet bezorgde krant inspreekt.

Bellen met de klantenservice

Belt u voor iets anders?  Omdat u bijvoorbeeld het antwoord op uw vraag online niet heeft kunnen vinden?  Dan belt u met de klantenservice, dit telefoonnummer is 088-0505050. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30- 21.00 uur.* * De Klantenservice is het beste te bereiken na 14:00 uur. Indien u belt met de klantenservice, hoort u een stem aangeven, welkom bij DPG media (daar zit het AD bij aangesloten dus dat is goed), een computer stem vraagt of u uw vraag wilt inspreken, nadat u dit heeft gedaan, wordt u doorverbonden met een medewerker of bij drukte in een wachtrij geplaatst.

 

 

 

AD (Algemeen Dagblad) is telefonisch bereikbaar via: 088-0505050

Openingstijden klantenservice: ma t/m vr van 08.30 tot 21.00

Bel 1830 - 100 cent p/m