1830 Nummerinformatie

Binnen 1 minuut in contact met Belastingdienst?

Onze ervaren telefonistes verbinden u door naar de juiste afdeling

Vandaag zijn er al

389

vragen beantwoord

Ik moest iets opgelost zien bij PostNL en ik kon het telefoonnummer maar niet vinden. De vriendelijke en behulpzame dame van 1830 kon mij niet alleen direct doorverbinden; ze had ook nog het keuzemenu klaarliggen!

Emily De Vries

Joris Vriesekoop

1830.nl Initiatiefnemer

Het wordt ons als consument en bestaande klant van een bedrijf steeds moeilijker gemaakt om contact op te nemen met de klantenservice. Het kost ontzettend veel tijd en gedoe om een klantenservicenummer te vinden. De frustratie om een vraag beantwoord of oplossing te krijgen wordt verergerd doordat er wel iedere keer van de rekening wordt geincasseerd en vaak worden vragen of klachten afgehandeld door studenten met een bijbaan. Bovendien zijn er veel misleidende nummerinformatiediensten welke niet eens vanuit Nederland opereren en dus niet gebonden zijn aan het ACM. Of is de desbetreffende nummerinformatie dienst gelieerd aan een bedrijf waar nu juist een klacht over is. Dit zijn nu exact de redenen waarom 1830 nummerinformatie, een initiatief van GMGM B.V. in het leven is geroepen. Onze ervaren telefonistes, met meerdere jaren levenservaring. zijn bekend met alle vaak- en minder vaakvoorkomende problemen of vragen aan bedrijven, waardoor ze U snel en goed aan een oplossing kunnen helpen en weer voor rust zorgen.

Hier zijn de veelgestelde vragen

Hoe snel heb ik iemand aan de lijn?

De bellers naar 1830 nummerinformatie hebben gemiddeld binnen 46 seconden iemand aan de lijn

Hoe lang duurt het voor ik antwoord op mijn vraag heb?

De gemiddelde gespreksduur van een telefoontje insclusief doorschakelen is 3 minuten

Waar kan ik 1830 voor bellen?

U kunt 1830 nummerinformatie bellen voor vragen over: storingen, klachten, facturen en betalingen, abonnementen, instellingen, wat te doen bij verlies, blokkeren, de status van een reparatie, technische of algemene vragen.

Wat kost het bellen naar 1830 nummerinformatie?

De diensten van 1830 nummerinformatie kost slechts 100 cent per minuut, ook na het doorschakelen

Wie of wat is 1830 nummerinformatie?

1830 nummerinformatiedienst is een initiatief van in Nederland gevestig GMGM B.V. Wij zijn dan ook gebonden aan de Nederlandse Autoriteit Consument en Markt

Ik moest iets opgelost zien bij PostNL en ik kon het telefoonnummer maar niet vinden. De vriendelijke en behulpzame dame van 1830 kon mij niet alleen direct doorverbinden; ze had ook nog het keuzemenu klaarliggen!

Sneller tot een oplossing

Ik zit al een enige tijd met een abonnement wat me iedere maand maar kost. Naast mijn werk en gewone leven moet ik dit ook nog zien op te lossen. Fijn dat 1830 nummerinformatie bijdraagt aan een snellere oplossing van mijn probleem!

De frustratie voorbij

En maar zoeken naar een hulpnummer! het telefoonnummer om wat te kopen was zo gevonden, maar om hulp te krijgen ho maar! Gelukkig wisten de dames van 1830 mij snel door te verbinden

Sinds 2007 heeft 1830 meer dan 1,000,000 mensen aan een antwoord geholpen. Bent u de volgende?

Sinds

2007

Persoon

1.000.000

En maar zoeken naar een hulpnummer! het telefoonnummer om wat te kopen was zo gevonden, maar om hulp te krijgen ho maar! Gelukkig wisten de dames van 1830 mij snel door te verbinden

Maryam Clara

“1830 nummerinformatie heeft het telefoonnummer inclusief keuzemenu al voor u klaarliggen, u hoeft alleen nog maar op de belknop te drukken”

Contact Belastingdienst klantenservice

De uitgebreide klantenservice pagina biedt veel mogelijkheden om in contact te komen met de juiste medewerkers of om u zelf het antwoord bij uw vraag te laten vinden.

De Belastingdienst heeft verschillende telefoonnummers staan op de contactpagina die u verder kunnen helpen met uw vraag.

Via de klantenservice pagina kunt u bellen, klachten indienen, vestigingsadressen opzoeken, hulp krijgen of aanvragen bij aangifte(s) of toeslagen, wijzigingen doorgeven, navraag doen over betalingen en nog veel meer.

Er is ook een mogelijkheid om in contact te komen met de Douane.

Wilt u mailen? check dan op de klantenservice pagina dit onderwerp om te weten te komen wanneer u mag mailen en hoe u dit het beste kunt doen.

U kunt de belastingdienst ook bellen met een gebarentolk, of met iemand die uw geschreven tekst voorleest aan de medewerker van de Belasting Telefoon. Hiervoor kunt u naar KPNteletolk.nl

De belastingtelefoon is er voor vragen over belastingen en toeslagen. En voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een betalingsregeling.

Bel 0800 – 0543 (gratis) De belastingtelefoon. (op maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.)

Indien u belt is het goed om te weten dat het gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden en dat u uw burger service nummer bij de hand moet houden.

Er volgt een keuzemenu, zie hieronder alvast een eerste overzicht:

  1. Indien u belt met een vraag over toeslagen
  2. Indien u belt over ondernemen of als ondernemer
  3. Indien u een andere vraag heeft

Soms is het erg druk bij de belastingtelefoon, probeert u het dan later nog een keertje.

Belt u vanuit het buitenland? Bel dan: +31 555 385 385. Denk eraan: Houd uw Burgerservicenummer bij de hand

Bent u ondernemer en hebt u een RSIN/fiscaal nummer? U hebt dat nummer gekregen van de KvK. Houd dát nummer dan bij de hand.

Belt u zonder Burgerservicenummer of RSIN/fiscaal nummer? Dan geeft de Belastingdienst geen persoonlijke informatie of informatie over de onderneming.

 

Voor al uw vragen over autobelastingen, zoals de bpm, bzm en motorrijtuigenbelasting (wegenbelasting). Bel: 0800 – 0749 (gratis)  Belt u vanuit het buitenland? Bel dan:  +31 55 538 53 74.

Voor nabestaanden die vragen hebben over toeslagen, inkomstenbelasting, erven en erfbelasting. Bel: 0800 – 235 83 54 (gratis)

De belasting telefoon Schenken, is er voor al uw vragen over schenken en de schenkbelasting. Bel: 0800 – 235 83 54 (gratis)

Belt u vanuit het buitenland? Bel dan: +31 555 385 385.

 

Bel BelastingTelefoon Buitenland als u belastingvragen hebt en u niet in Nederland woont maar wel in Nederland belastingplichtig bent. Of wanneer uw bedrijf buiten Nederland is gevestigd en u daardoor wel in Nederland belastingplichtig bent.

Bel: +31 55 5 385 385 / Bel vanuit Nederland: 055 5 385 385

 

Vermoedt u dat uw kinderopvangtoeslag in het verleden onterecht is stopgezet? Dan kunt u zich melden bij het Serviceteam gedupeerden Kinderopvangtoeslag. Meer informatie vindt u bij herstel kinderopvangtoeslag.

Hebt u vragen over de inkomstenbelasting of loonheffingen bij grensoverschrijdende situaties? Neem contact op met het team GWO.

In het team GWO werken medewerkers van de Belgische, Duitse en Nederlandse belastingdiensten samen, om vragen te beantwoorden over:

  • inkomstenbelasting in Nederland, België of Duitsland
  • belastingverdragen die Nederland, België of Duitsland met andere landen hebben afgesloten
  • loonheffingen bij grensoverschrijdende situatie

 

Vermoedt u dat u last hebt gehad doordat u in de FSV stond geregistreerd? Dan kunt u zich melden bij het Meldpunt FSV. Meer informatie vindt u bij Het systeem Fraude Signalering Voorziening (FSV).

Bel: 0800 – 235 83 56 (gratis) Houd uw brief bij de hand, dan kunnen we u sneller helpen.

 

Belastingdienst klantenservice Openingstijden

Wanneer u contact opneemt met de klantenservice, is het belangrijk om dit te doen binnen hun openingstijden. In de volgende lijst kunt u zien op welke tijdstippen zij elke dag beschikbaar zijn:
op maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoonnummers van de Belastingdienst klantenservice

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met een medewerker. U kunt bellen met het algemene telefoonnummer van de klantenservice: 08000543

1830 is een onderdeel van GMGM B.V. 100cpm ook na doorverbinden