Telefonisch contact

Bel 1830 - 100 cent p/m
  • Snel een telefoonnummer vinden
  • Persoonlijk contact
  • Uw stap naar de klantenservice

[1830 is onderdeel van GMGM B.V. 100 cpm ook na doorverbinden]

Contactinformatie klantenservice

Alles over Bol.com

Contact met de klantenservice

De klantenservice pagina van Bol.com werkt met een Chatbot genaamd ‘Billie’. Hier kan je je vraag stellen en er staan al voor gedefinieerde vragen zoals: Waar is mijn pakketje, Waar blijft mijn retourzending etc. Chatbot Billie is altijd online en probeert jou zo snel mogelijk verder te helpen. Komt Chatbot Billie er niet uit, kan je worden doorverbonden met een medewerker.

Helpdesk voor u

In je eigen Bol.com account tref je alle informatie over (geleverde) en huidige bestellingen. Zoals de leverstatus, overzicht facturen, openstaande betalingen, eventuele extra’s etc.

Via eenvoudige buttons op de klantenservice pagina van Bol.com tref je veel voorkomende informatie onderwerpen aan.  Je kan eenvoudig doorklikken om meer informatie te verwerven.

Onderwerpen die hier tussen staan zijn bijvoorbeeld:

Contactformulier

Via het contactformulier op de klantenservice pagina van Bol.com is er ook de mogelijkheid om een email te sturen en je vraag te stellen.

Bellen met Bol.com

Telefoon en telefonisch contact:  Via telefoonnummer 030-3104999 heeft u snel contact met Bol.com. U belt tegen lokale kosten, het is dus geen gratis nummer. Op dit nummer staat het serviceteam 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Met vragen over bijvoorbeeld; bestellen en leveren, retourneren en ruilen van een product, de bezorging van een bestelling en levertijden, helpt de klantservice van Bol.com u graag verder. Vanuit België belt u met het telefoonnummer 02- 788 5999.  U betaalt hiervoor uw gebruikelijke gesprekskosten.

Telefoonnummer Bol.com

Indien u belt, houdt u uw bestel- of klantnummer bij de hand dan kunnen ze u sneller verder helpen. Het telefoongesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden. Vervolgens kunt u telefonisch worden doorverbonden met 1 van de Bol.com medewerkers.

 

Bol.com is telefonisch bereikbaar via: 030-3104999

Openingstijden klantenservice: 7 dagen per week 24 uur per dag

Bel 1830 - 100 cent p/m