1830 Nummerinformatie

Binnen 1 minuut in contact met Budget Energie en Budget Thuis?

Onze ervaren telefonistes verbinden u door naar de juiste afdeling

Vandaag zijn er al

389

vragen beantwoord

Ik moest iets opgelost zien bij PostNL en ik kon het telefoonnummer maar niet vinden. De vriendelijke en behulpzame dame van 1830 kon mij niet alleen direct doorverbinden; ze had ook nog het keuzemenu klaarliggen!

Emily De Vries

Joris Vriesekoop

1830.nl Initiatiefnemer

Het wordt ons als consument en bestaande klant van een bedrijf steeds moeilijker gemaakt om contact op te nemen met de klantenservice. Het kost ontzettend veel tijd en gedoe om een klantenservicenummer te vinden. De frustratie om een vraag beantwoord of oplossing te krijgen wordt verergerd doordat er wel iedere keer van de rekening wordt geincasseerd en vaak worden vragen of klachten afgehandeld door studenten met een bijbaan. Bovendien zijn er veel misleidende nummerinformatiediensten welke niet eens vanuit Nederland opereren en dus niet gebonden zijn aan het ACM. Of is de desbetreffende nummerinformatie dienst gelieerd aan een bedrijf waar nu juist een klacht over is. Dit zijn nu exact de redenen waarom 1830 nummerinformatie, een initiatief van GMGM B.V. in het leven is geroepen. Onze ervaren telefonistes, met meerdere jaren levenservaring. zijn bekend met alle vaak- en minder vaakvoorkomende problemen of vragen aan bedrijven, waardoor ze U snel en goed aan een oplossing kunnen helpen en weer voor rust zorgen.

Hier zijn de veelgestelde vragen

Hoe snel heb ik iemand aan de lijn?

De bellers naar 1830 nummerinformatie hebben gemiddeld binnen 46 seconden iemand aan de lijn

Hoe lang duurt het voor ik antwoord op mijn vraag heb?

De gemiddelde gespreksduur van een telefoontje insclusief doorschakelen is 3 minuten

Waar kan ik 1830 voor bellen?

U kunt 1830 nummerinformatie bellen voor vragen over: storingen, klachten, facturen en betalingen, abonnementen, instellingen, wat te doen bij verlies, blokkeren, de status van een reparatie, technische of algemene vragen.

Wat kost het bellen naar 1830 nummerinformatie?

De diensten van 1830 nummerinformatie kost slechts 100 cent per minuut, ook na het doorschakelen

Wie of wat is 1830 nummerinformatie?

1830 nummerinformatiedienst is een initiatief van in Nederland gevestig GMGM B.V. Wij zijn dan ook gebonden aan de Nederlandse Autoriteit Consument en Markt

Ik moest iets opgelost zien bij PostNL en ik kon het telefoonnummer maar niet vinden. De vriendelijke en behulpzame dame van 1830 kon mij niet alleen direct doorverbinden; ze had ook nog het keuzemenu klaarliggen!

Sneller tot een oplossing

Ik zit al een enige tijd met een abonnement wat me iedere maand maar kost. Naast mijn werk en gewone leven moet ik dit ook nog zien op te lossen. Fijn dat 1830 nummerinformatie bijdraagt aan een snellere oplossing van mijn probleem!

De frustratie voorbij

En maar zoeken naar een hulpnummer! het telefoonnummer om wat te kopen was zo gevonden, maar om hulp te krijgen ho maar! Gelukkig wisten de dames van 1830 mij snel door te verbinden

Sinds 2007 heeft 1830 meer dan 1,000,000 mensen aan een antwoord geholpen. Bent u de volgende?

Sinds

2007

Persoon

1.000.000

En maar zoeken naar een hulpnummer! het telefoonnummer om wat te kopen was zo gevonden, maar om hulp te krijgen ho maar! Gelukkig wisten de dames van 1830 mij snel door te verbinden

Maryam Clara

“1830 nummerinformatie heeft het telefoonnummer inclusief keuzemenu al voor u klaarliggen, u hoeft alleen nog maar op de belknop te drukken”

Contact Budget Energie en Budget Thuis klantenservice

Bij Budget Energie en Budget Thuis treft u een klantenservice- en contactpagina aan.

De klantenservice is verdeeld over:

  1. Energie
  2. Alles in 1
  3. Mobiel

Per sectie ofwel onderwerp is er op de betreffende klantenservice pagina informatie te vinden om u verder te helpen met uw vraag en uw antwoord op uw vraag.

Dit start met een zoekfunctie waar u uw vraag of onderwerp kunt invoeren. Tevens staan er voorbeeld onderwerpen waarop u kunt klikken met veel gestelde vragen en antwoorden.

Online kunt u ontzettend veel direct zelf regelen, hiervoor zijn duidelijke en overzichtelijke buttons aanwezig op de klantenservice pagina.

Komt u er toch niet uit en wilt u in contact komen met een medewerker van Budget Energie of Budget Thuis? Dat kan op 1 van de volgende manieren:

Vraag het via de chat

Chatbot Buddy staat 24/7 voor u klaar! Hij kan u snel helpen met antwoorden op de veel gestelde vragen. Komt u er met Buddy niet uit? Dan helpt één van de medewerkers u verder.

Liever telefonisch contact?

Dat kan ook, u kunt dan persoonlijk iemand spreken bijvoorbeeld indien u er online niet uit komt.

Telefoonnummers voor Budget Energie/Alles in 1:

Voor Particulieren is het volgende telefoonnummer beschikbaar voor Budget Energie:  020 205 55 55 (Op werkdagen van 09.00-15.00 uur bereikbaar)

Voor Zakelijke klanten is het volgende telefoonnummer beschikbaar voor Budget Energie:  020 205 55 50 (Op werkdagen van 09.00-15.00 uur bereikbaar) 

Voor Particulieren is het volgende Telefoonnummer beschikbaar  voor Alles in 1: 088 7307377 (Op werkdagen van 08.30 – 19.30 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur bereikbaar)

Regel uw zaken via de app, download de Budget thuis app:

Regel al uw energie- en telecomzaken makkelijk en snel

  • Altijd en overal inzicht in uw verbruik, betalingen en combikorting
  • Makkelijk en snel uw gegevens wijzigen
  • Goede service

Via het algemene contactformulier kunt u ook nog een email sturen.

Budget Energie en Budget Thuis klantenservice Openingstijden

Wanneer u contact opneemt met de klantenservice, is het belangrijk om dit te doen binnen hun openingstijden. In de volgende lijst kunt u zien op welke tijdstippen zij elke dag beschikbaar zijn:
ma t/m vr van 0900 tot 1500

Telefoonnummers van de Budget Energie en Budget Thuis klantenservice

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met een medewerker. U kunt bellen met het algemene telefoonnummer van de klantenservice: 0202055555

1830 is een onderdeel van GMGM B.V. 100cpm ook na doorverbinden