Telefonisch contact

Bel 1830 - 100 cent p/m
  • Snel een telefoonnummer vinden
  • Persoonlijk contact
  • Uw stap naar de klantenservice

[1830 is onderdeel van GMGM B.V. 100 cpm ook na doorverbinden]

Contactinformatie klantenservice

Alles over Coolblue

Contact met de klantenservice

Op de klantenservice en helpdesk pagina van Cool Blue kunt u een hoop zaken direct zelf en online regelen en de antwoorden vinden op uw vragen.

De eerstgenoemde klantenservice onderwerpen waarop u verder kunt klikken zijn: Mijn Bestelling / Retouren en reparaties / Mijn Coolblue. Gaat uw vraag hierover? Kunt u hierop klikken en kijken of  u uw antwoord bij uw vraag kunt vinden.

Klantenservice voor u

Vervolgens komen er 6 buttons met klantenservice onderwerpen waar u wellicht naar op zoek bent, de onderwerpen staan in verschillende buttons overzichtelijk op een rij op de klantenservicepagina:

Als klant of besteller kunt u ook eenvoudig inloggen en via die weg online bijvoorbeeld uw bestellingen en facturen te bekijken, retouren of reparaties aanmelden en/of uw gegevens te wijzigen.

Bellen met Cool Blue

Kunt u online niet vinden wat u zoekt op de klantenservice pagina van CoolBlue en wilt u toch liever zelf contact opnemen? Liever bellen? Dit kan, via het telefoonnummer 010 798 8999 (vanaf 8.00 u op werkdagen) Indien u belt met Coolblue, kunt u inspreken waar u voor belt en u wordt dan verder geholpen

Naast telefonisch contact met de klantenservice is er ook de mogelijkheid contact op te nemen met de klantenservice van Coolbue via Facebook en Twitter

Mocht u liever langskomen? Dat kan natuurlijk ook, op de website van CoolBlue staan alle vestigingen en adressen vermeld, u zoekt de dichtstbijzijnde vestiging op, checkt de openingstijden en kan dan gerust eens langskomen.

 

 

Coolblue is telefonisch bereikbaar via: 010 798 8999

Openingstijden klantenservice: ma t/m vr van 0800 tot 1700

Bel 1830 - 100 cent p/m