1830 Nummerinformatie

Binnen 1 minuut in contact met Hollands Nieuwe?

Onze ervaren telefonistes verbinden u door naar de juiste afdeling

Vandaag zijn er al

389

vragen beantwoord

Ik moest iets opgelost zien bij PostNL en ik kon het telefoonnummer maar niet vinden. De vriendelijke en behulpzame dame van 1830 kon mij niet alleen direct doorverbinden; ze had ook nog het keuzemenu klaarliggen!

Emily De Vries

Joris Vriesekoop

1830.nl Initiatiefnemer

Het wordt ons als consument en bestaande klant van een bedrijf steeds moeilijker gemaakt om contact op te nemen met de klantenservice. Het kost ontzettend veel tijd en gedoe om een klantenservicenummer te vinden. De frustratie om een vraag beantwoord of oplossing te krijgen wordt verergerd doordat er wel iedere keer van de rekening wordt geincasseerd en vaak worden vragen of klachten afgehandeld door studenten met een bijbaan. Bovendien zijn er veel misleidende nummerinformatiediensten welke niet eens vanuit Nederland opereren en dus niet gebonden zijn aan het ACM. Of is de desbetreffende nummerinformatie dienst gelieerd aan een bedrijf waar nu juist een klacht over is. Dit zijn nu exact de redenen waarom 1830 nummerinformatie, een initiatief van GMGM B.V. in het leven is geroepen. Onze ervaren telefonistes, met meerdere jaren levenservaring. zijn bekend met alle vaak- en minder vaakvoorkomende problemen of vragen aan bedrijven, waardoor ze U snel en goed aan een oplossing kunnen helpen en weer voor rust zorgen.

Hier zijn de veelgestelde vragen

Hoe snel heb ik iemand aan de lijn?

De bellers naar 1830 nummerinformatie hebben gemiddeld binnen 46 seconden iemand aan de lijn

Hoe lang duurt het voor ik antwoord op mijn vraag heb?

De gemiddelde gespreksduur van een telefoontje insclusief doorschakelen is 3 minuten

Waar kan ik 1830 voor bellen?

U kunt 1830 nummerinformatie bellen voor vragen over: storingen, klachten, facturen en betalingen, abonnementen, instellingen, wat te doen bij verlies, blokkeren, de status van een reparatie, technische of algemene vragen.

Wat kost het bellen naar 1830 nummerinformatie?

De diensten van 1830 nummerinformatie kost slechts 100 cent per minuut, ook na het doorschakelen

Wie of wat is 1830 nummerinformatie?

1830 nummerinformatiedienst is een initiatief van in Nederland gevestig GMGM B.V. Wij zijn dan ook gebonden aan de Nederlandse Autoriteit Consument en Markt

Ik moest iets opgelost zien bij PostNL en ik kon het telefoonnummer maar niet vinden. De vriendelijke en behulpzame dame van 1830 kon mij niet alleen direct doorverbinden; ze had ook nog het keuzemenu klaarliggen!

Sneller tot een oplossing

Ik zit al een enige tijd met een abonnement wat me iedere maand maar kost. Naast mijn werk en gewone leven moet ik dit ook nog zien op te lossen. Fijn dat 1830 nummerinformatie bijdraagt aan een snellere oplossing van mijn probleem!

De frustratie voorbij

En maar zoeken naar een hulpnummer! het telefoonnummer om wat te kopen was zo gevonden, maar om hulp te krijgen ho maar! Gelukkig wisten de dames van 1830 mij snel door te verbinden

Sinds 2007 heeft 1830 meer dan 1,000,000 mensen aan een antwoord geholpen. Bent u de volgende?

Sinds

2007

Persoon

1.000.000

En maar zoeken naar een hulpnummer! het telefoonnummer om wat te kopen was zo gevonden, maar om hulp te krijgen ho maar! Gelukkig wisten de dames van 1830 mij snel door te verbinden

Maryam Clara

“1830 nummerinformatie heeft het telefoonnummer inclusief keuzemenu al voor u klaarliggen, u hoeft alleen nog maar op de belknop te drukken”

Contact Hollands Nieuwe klantenservice

Via de klantenservice- en contactpagina van Hollands Nieuwe krijgt u hulp bij het vinden van het antwoord op uw vraag. U maakt direct kennis met de virtuele assistent van Hollands Nieuwe, Anouk.

Anouk helpt u graag via de chat online verder en rechts in uw beeld zit u ook direct enige voorbeeld vragen.

Er staan onder de chatbox een aantal voorgestelde vragen en antwoorden, wie weet staat uw antwoord hier tussen? Dit gaat op categorie, er staan 6 categorieën genoemd.

Zo vind u wellicht snel wat u zoekt en regelt u de meeste zaken eenvoudig zelf online.

U kunt ook de Hollands Nieuwe app downloaden, via deze app zijn uw zaken direct geregeld.

  • altijd weten hoeveel tegoed u nog heeft
  • opwaarderen als u in 1 keer meer nodig hebt
  • alle informatie over uw abonnement bij de hand

mijn hollandsnieuwe

Via mijn hollandsnieuwe is het mogelijk om uw abonnement af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Ideaal wanneer u eenvoudig en snel uw gegevens wilt wijzigen.

telefoon instellen

Om optimaal gebruik te maken van ons abonnement dienen alle toestelinstellingen goed te staan. Gebruik hiervoor de toestelhulp. Selecteer uw toestel en volg stap voor stap de instructies.

e-mail

Stel uw vraag via het contactformulier op de website of per e-mail en  u ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie.

telefoon

Hollands Nieuwe is ook telefonisch bereikbaar: 

U kunt met onze medewerkers bellen op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.

Wilt u namens iemand anders bellen?
Zorg dan dat u een klant- of ordernummer bij de hand hebt zodat de medewerkers van Hollands Nieuwe u sneller kunnen helpen.

Hollands Nieuwe is ook telefonisch bereikbaar op het nummer 1200
(alleen bereikbaar via uw hollandsnieuwe 06-nummer).

Bent u nog geen klant van Hollands Nieuwe?
Dan kunt u bellen via het nummer 0900-0324.

Bent u  toevallig in het buitenland en wilt u contact met Hollands Nieuwe opnemen? 
Bel dan via +31268450915.

Alle informatienummers zijn gratis voor een hollandsnieuwe 06-nummer, anders betaalt u de gebruikelijke belkosten.

Hollands Nieuwe klantenservice Openingstijden

Wanneer u contact opneemt met de klantenservice, is het belangrijk om dit te doen binnen hun openingstijden. In de volgende lijst kunt u zien op welke tijdstippen zij elke dag beschikbaar zijn:
ma t/m vr van 0900 tot 1800

Telefoonnummers van de Hollands Nieuwe klantenservice

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met een medewerker. U kunt bellen met het algemene telefoonnummer van de klantenservice: 0900-0324

1830 is een onderdeel van GMGM B.V. 100cpm ook na doorverbinden