Telefonisch contact

Bel 1830 - 100 cent p/m
  • Snel een telefoonnummer vinden
  • Persoonlijk contact
  • Uw stap naar de klantenservice

[1830 is onderdeel van GMGM B.V. 100 cpm ook na doorverbinden]

Contactinformatie klantenservice

Alles over KPN

Contact met de klantenservice

Met de KPN klantenservice en helpdesk kunt u contact opnemen via de telefoon, chat of een winkel bezoeken. Zo kunt u een mogelijkheid zoeken om uw vraag te stellen of aan informatie te komen.

Helpdesk voor u

Op de website bij KPN onderdeel service, treft u ook veel informatie aan over veel gestelde vragen, misschien staat uw antwoord daar al wel tussen.

Contact via Mijn KPN app

Indien u inlogt in Mijn KPN treft u alle informatie die u nodig heeft over de klantenservice en contactmogelijkheden van KPN. Wilt u ook direct contact met KPN? Volg dan de tips op deze pagina om zo spoedig mogelijk contact te krijgen met de KPN klachtenservice. U kunt bijvoorbeeld een chat starten, de app gebruiken of het telefoonnummer bellen.

Telefoonnummer en keuzemenu

De bereikbaarheid van KPN is uitstekend. De klantenservice van KPN is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook op zondag is KPN te bereiken voor klanten. Zo bent u altijd verzekerd van de perfecte ondersteuning door KPN. Via het keuzemenu van KPN wordt u automatische doorgestuurd naar de medewerker die u het best mogelijk kan helpen.

Met de MijnKPN app regel je alles rondom je abonnementen bij KPN.

Bellen met 0800 telefoonnummer

U kunt de KPN telefonisch bereiken via het onderstaande telefoonnummer

KPN is telefonisch bereikbaar via: 0800-0402

Openingstijden klantenservice: Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur. Zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur. Zon- en feestdagen gesloten. Heb je een technisch probleem of een storing dan is KPN 24/7 bereikbaar.

Bel 1830 - 100 cent p/m