Telefonisch contact

Bel 1830 - 100 cent p/m
  • Snel een telefoonnummer vinden
  • Persoonlijk contact
  • Uw stap naar de klantenservice

[1830 is onderdeel van GMGM B.V. 100 cpm ook na doorverbinden]

Contactinformatie klantenservice

Alles over KVK

Contact met de klantenservice

De service en contactpagina van het KVK (Kamer van Koophandel) begint met een lijst met veel gestelde vragen en specifieke onderwerpen.

Wilt u uw bedrijf inschrijven of een specifieke wijziging doorgeven?  Dan kunt u bij het Kantoor van het KVK op afspraak langskomen. U treft op de service- en contactpagina een button waar u op kunt klikken om direct een afspraak te maken.

Er zijn in Nederland 18 KVK kantoren, een overzicht treft u aan op de service- en contactpagina.

Helpdesk en contact mogelijkheden voor u

Wilt u met de KVK in contact komen, dit kan op verschillende manieren:

  • POST: Wilt u de KVK post toesturen, zoals verklaringen, jaarrekeningen en algemene voorwaarden? Bekijk op de service- en contactpagina welk adres u per regio en welk documenttype u nodig heeft.
  • CHAT: U kunt ook chatten met een KVK medewerker. De medewerkers helpen je graag verder met jou klantenservice en/of helpdesk vragen.
  • TWITTER: Via een tweet in Twitter kunt u ook uw klantenservice vraag stellen

Bellen met KVK

  • TELEFONISCH: Voor telefonisch contact met de KVK zijn er 4 telefoonnummers beschikbaar. De KVK is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 – 17.00 u. Indien u belt, houdt u rekening met een wachttijd.

Telefoonnummers:

Vragen over registers:  Bel met het telefoonnummer 088 585 1585 (er volgt een keuzemenu, houd u a.u.b. uw KVK-nummer bij de hand. Hiermee kan de KVK u sneller van dienst zijn.)

Inschrijven, wijzigen, het aanvragen of bestellen van officiële documenten, registerproducten, adresbestanden, kvk-account, facturen en deponeren

Belt u voor het KVK Adviesteam of voor ondernemersvragen: telefoonnummer 088 585 2222

Antwoord op vragen over bedrijf runnen, starten, innoveren, internationaal ondernemen, wetten & regels, marketing, personeel, veilig zaken doen en over de impact van het coronavirus op je onderneming.

 

 

KVK is telefonisch bereikbaar via: 088-585 1585

Openingstijden klantenservice: ma t/m vr van 0830 tot 1700

Bel 1830 - 100 cent p/m