1830 Nummerinformatie

Binnen 1 minuut in contact met Microsoft?

Onze ervaren telefonistes verbinden u door naar de juiste afdeling

Vandaag zijn er al

389

vragen beantwoord

Ik moest iets opgelost zien bij PostNL en ik kon het telefoonnummer maar niet vinden. De vriendelijke en behulpzame dame van 1830 kon mij niet alleen direct doorverbinden; ze had ook nog het keuzemenu klaarliggen!

Emily De Vries

Joris Vriesekoop

1830.nl Initiatiefnemer

Het wordt ons als consument en bestaande klant van een bedrijf steeds moeilijker gemaakt om contact op te nemen met de klantenservice. Het kost ontzettend veel tijd en gedoe om een klantenservicenummer te vinden. De frustratie om een vraag beantwoord of oplossing te krijgen wordt verergerd doordat er wel iedere keer van de rekening wordt geincasseerd en vaak worden vragen of klachten afgehandeld door studenten met een bijbaan. Bovendien zijn er veel misleidende nummerinformatiediensten welke niet eens vanuit Nederland opereren en dus niet gebonden zijn aan het ACM. Of is de desbetreffende nummerinformatie dienst gelieerd aan een bedrijf waar nu juist een klacht over is. Dit zijn nu exact de redenen waarom 1830 nummerinformatie, een initiatief van GMGM B.V. in het leven is geroepen. Onze ervaren telefonistes, met meerdere jaren levenservaring. zijn bekend met alle vaak- en minder vaakvoorkomende problemen of vragen aan bedrijven, waardoor ze U snel en goed aan een oplossing kunnen helpen en weer voor rust zorgen.

Hier zijn de veelgestelde vragen

Hoe snel heb ik iemand aan de lijn?

De bellers naar 1830 nummerinformatie hebben gemiddeld binnen 46 seconden iemand aan de lijn

Hoe lang duurt het voor ik antwoord op mijn vraag heb?

De gemiddelde gespreksduur van een telefoontje insclusief doorschakelen is 3 minuten

Waar kan ik 1830 voor bellen?

U kunt 1830 nummerinformatie bellen voor vragen over: storingen, klachten, facturen en betalingen, abonnementen, instellingen, wat te doen bij verlies, blokkeren, de status van een reparatie, technische of algemene vragen.

Wat kost het bellen naar 1830 nummerinformatie?

De diensten van 1830 nummerinformatie kost slechts 100 cent per minuut, ook na het doorschakelen

Wie of wat is 1830 nummerinformatie?

1830 nummerinformatiedienst is een initiatief van in Nederland gevestig GMGM B.V. Wij zijn dan ook gebonden aan de Nederlandse Autoriteit Consument en Markt

Ik moest iets opgelost zien bij PostNL en ik kon het telefoonnummer maar niet vinden. De vriendelijke en behulpzame dame van 1830 kon mij niet alleen direct doorverbinden; ze had ook nog het keuzemenu klaarliggen!

Sneller tot een oplossing

Ik zit al een enige tijd met een abonnement wat me iedere maand maar kost. Naast mijn werk en gewone leven moet ik dit ook nog zien op te lossen. Fijn dat 1830 nummerinformatie bijdraagt aan een snellere oplossing van mijn probleem!

De frustratie voorbij

En maar zoeken naar een hulpnummer! het telefoonnummer om wat te kopen was zo gevonden, maar om hulp te krijgen ho maar! Gelukkig wisten de dames van 1830 mij snel door te verbinden

Sinds 2007 heeft 1830 meer dan 1,000,000 mensen aan een antwoord geholpen. Bent u de volgende?

Sinds

2007

Persoon

1.000.000

En maar zoeken naar een hulpnummer! het telefoonnummer om wat te kopen was zo gevonden, maar om hulp te krijgen ho maar! Gelukkig wisten de dames van 1830 mij snel door te verbinden

Maryam Clara

“1830 nummerinformatie heeft het telefoonnummer inclusief keuzemenu al voor u klaarliggen, u hoeft alleen nog maar op de belknop te drukken”

Contact Microsoft klantenservice

Via de Microsoft Support pagina kunt u contact opnemen voor ondersteuning van Microsoft producten zoals Office.

De ondersteuning is verdeeld in 1) Office voor Thuisgebruik (particulieren) en 2) Office 365 voor zakelijk gebruik (bedrijven)

Er is een zoekfunctie waarbij u op kernwoorden of onderwerpen van uw vraag kunt zoeken. Zo komt u wellicht snel bij het antwoord op uw vraag.

Voor het Thuisgebruik kunt u veel antwoorden op uw vragen vinden via de Office Community forums, u kunt hier naartoe door eenvoudig op de link op deze pagina te klikken.

Contact opnemen met Microsoft Ondersteuning kan eenvoudig online via de Help-App Get in Windows 10 om ondersteuning te krijgen voor Microsoft-producten en-services en u kunt ook ondersteuning krijgen via uw browser.

Een geval van oplichting met technische ondersteuning,  dit kunt u melden via een online klachtenformulier dat u kunt invullen.

Microsoft telefonisch bereiken? U kunt bellen naar 020 500 1500

Er volgt een keuzemenu, zie hieronder. Via deze weg kunt u sneller u keuze intoetsen en hoeft u niet het hele bandje af te luisteren.

Eerst wordt er gevraagd een keuze te maken tussen de volgende 2 opties:

1 Akkoord met wel opnemen van het gesprek voor trainingsdoeleinden

2 Niet akkoord met opnemen van het gesprek voor trainingsdoeleinden

Erna volgt een 2e keuze menu:

1 thuisgebruikers

2 zakelijke gebruikers

3 partner network leden

4 switchboards

Erna helpen de medewerkers van Microsoft u verder.

 

Microsoft klantenservice Openingstijden

Wanneer u contact opneemt met de klantenservice, is het belangrijk om dit te doen binnen hun openingstijden. In de volgende lijst kunt u zien op welke tijdstippen zij elke dag beschikbaar zijn:
ma t/m vr van 08.00 tot 20.00

Telefoonnummers van de Microsoft klantenservice

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met een medewerker. U kunt bellen met het algemene telefoonnummer van de klantenservice: 020-5001500

1830 is een onderdeel van GMGM B.V. 100cpm ook na doorverbinden