1830 Nummerinformatie

Binnen 1 minuut in contact met NS Nederlandse Spoorwegen?

Onze ervaren telefonistes verbinden u door naar de juiste afdeling

Vandaag zijn er al

389

vragen beantwoord

Ik moest iets opgelost zien bij PostNL en ik kon het telefoonnummer maar niet vinden. De vriendelijke en behulpzame dame van 1830 kon mij niet alleen direct doorverbinden; ze had ook nog het keuzemenu klaarliggen!

Emily De Vries

Joris Vriesekoop

1830.nl Initiatiefnemer

Het wordt ons als consument en bestaande klant van een bedrijf steeds moeilijker gemaakt om contact op te nemen met de klantenservice. Het kost ontzettend veel tijd en gedoe om een klantenservicenummer te vinden. De frustratie om een vraag beantwoord of oplossing te krijgen wordt verergerd doordat er wel iedere keer van de rekening wordt geincasseerd en vaak worden vragen of klachten afgehandeld door studenten met een bijbaan. Bovendien zijn er veel misleidende nummerinformatiediensten welke niet eens vanuit Nederland opereren en dus niet gebonden zijn aan het ACM. Of is de desbetreffende nummerinformatie dienst gelieerd aan een bedrijf waar nu juist een klacht over is. Dit zijn nu exact de redenen waarom 1830 nummerinformatie, een initiatief van GMGM B.V. in het leven is geroepen. Onze ervaren telefonistes, met meerdere jaren levenservaring. zijn bekend met alle vaak- en minder vaakvoorkomende problemen of vragen aan bedrijven, waardoor ze U snel en goed aan een oplossing kunnen helpen en weer voor rust zorgen.

Hier zijn de veelgestelde vragen

Hoe snel heb ik iemand aan de lijn?

De bellers naar 1830 nummerinformatie hebben gemiddeld binnen 46 seconden iemand aan de lijn

Hoe lang duurt het voor ik antwoord op mijn vraag heb?

De gemiddelde gespreksduur van een telefoontje insclusief doorschakelen is 3 minuten

Waar kan ik 1830 voor bellen?

U kunt 1830 nummerinformatie bellen voor vragen over: storingen, klachten, facturen en betalingen, abonnementen, instellingen, wat te doen bij verlies, blokkeren, de status van een reparatie, technische of algemene vragen.

Wat kost het bellen naar 1830 nummerinformatie?

De diensten van 1830 nummerinformatie kost slechts 100 cent per minuut, ook na het doorschakelen

Wie of wat is 1830 nummerinformatie?

1830 nummerinformatiedienst is een initiatief van in Nederland gevestig GMGM B.V. Wij zijn dan ook gebonden aan de Nederlandse Autoriteit Consument en Markt

Ik moest iets opgelost zien bij PostNL en ik kon het telefoonnummer maar niet vinden. De vriendelijke en behulpzame dame van 1830 kon mij niet alleen direct doorverbinden; ze had ook nog het keuzemenu klaarliggen!

Sneller tot een oplossing

Ik zit al een enige tijd met een abonnement wat me iedere maand maar kost. Naast mijn werk en gewone leven moet ik dit ook nog zien op te lossen. Fijn dat 1830 nummerinformatie bijdraagt aan een snellere oplossing van mijn probleem!

De frustratie voorbij

En maar zoeken naar een hulpnummer! het telefoonnummer om wat te kopen was zo gevonden, maar om hulp te krijgen ho maar! Gelukkig wisten de dames van 1830 mij snel door te verbinden

Sinds 2007 heeft 1830 meer dan 1,000,000 mensen aan een antwoord geholpen. Bent u de volgende?

Sinds

2007

Persoon

1.000.000

En maar zoeken naar een hulpnummer! het telefoonnummer om wat te kopen was zo gevonden, maar om hulp te krijgen ho maar! Gelukkig wisten de dames van 1830 mij snel door te verbinden

Maryam Clara

“1830 nummerinformatie heeft het telefoonnummer inclusief keuzemenu al voor u klaarliggen, u hoeft alleen nog maar op de belknop te drukken”

Contact NS Nederlandse Spoorwegen klantenservice

Op de klantenservice pagina van de NS (Nederlandse Spoorwegen) tref je veel mogelijkheden aan om eenvoudig te zoeken naar informatie en onderwerpen van vragen zoals:

 • Problemen met inloggen in de Mijn NS app
 • Hoe krijg ik mijn geld terug bij vergeten OV Chipkaart?
 • Hoe krijg ik mijn geld terug bij een vertraging door NS?
 • Hoe kan ik mijn abonnement wijzigen? Hoe zit het met voordelig reizen na KIDS vrij?
 • Ik ben vergeten in- of uit- te checken en wil mijn geld terug vragen.
 • Wie kan mij iets uitleggen over de factuur die ik heb ontvangen?
 • Hoe zit het met corona in combinatie met mijn abonnement en/of treinkaartje?

Contact opnemen met de klantenservice van de NS (Nederlandse Spoorwegen) kan op de volgende manieren

 • Twitter (doorgaans ontvangt u een antwoord binnen 15 minuten)
 • Chat, stel je vraag aan één van de medewerkers. Je wordt zo snel mogelijk verder geholpen, direct online (elke dag van 7.00 – 23.00 u)
 • Telefoon consumenten, let op indien je telefonisch contact opneemt, dit start in het Nederlands, (press 5 for English)
 • Emailcontact
 • Facebook (antwoord binnen 60 minuten)

Telefonisch is de klantenservice van de NS (Nederlands Spoorwegen) dagelijks dag- en nacht bereikbaar. Indien u belt en u wilt het gesprek in het Engels vervolgen, kunt u direct 5 kiezen. (to continue the conversation in English, after dialling the number, directly press 5)

Er volgt een keuzemenu, hieronder alvast de keuzes op een rijtje, zo kunt u op voorhand direct verder hoeft u niet het hele bandje af te luisteren.

Kies 1 indien u belt voor: Abonnement, NS Flex, OV Fiets, Fietsenstalling of één van de acties

Kies 2 indien u belt voor: In- of uit checken of met een financiële vraag

Kies  3 indien u belt voor: Saldo opvragen, opladen van uw OV chip of een vervangende OV chip

Kies  4 indien u belt voor: U bent iets verloren, u heeft iets gevonden, of u heeft een andere vraag

De Chatfunctie van Nederlands Spoorwegen op de klantenservice pagina is bereikbaar van maandag t/m zondag van 7.00 – 23.00 u

 

NS Nederlandse Spoorwegen klantenservice Openingstijden

Wanneer u contact opneemt met de klantenservice, is het belangrijk om dit te doen binnen hun openingstijden. In de volgende lijst kunt u zien op welke tijdstippen zij elke dag beschikbaar zijn:
dag en nacht

Telefoonnummers van de NS Nederlandse Spoorwegen klantenservice

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met een medewerker. U kunt bellen met het algemene telefoonnummer van de klantenservice: 030-7515155

1830 is een onderdeel van GMGM B.V. 100cpm ook na doorverbinden