Telefonisch contact

Bel 1830 - 100 cent p/m
  • Snel een telefoonnummer vinden
  • Persoonlijk contact
  • Uw stap naar de klantenservice

[1830 is onderdeel van GMGM B.V. 100 cpm ook na doorverbinden]

Contactinformatie klantenservice

Alles over Oxxio

Contact met de klantenservice

Op de klantenservice en contactpagina van Oxxio treft u als eerste een mogelijkheid aan om via klantenservice-zoekwoorden het antwoord op uw vraag te krijgen en/of om te chatten met Oxxio Chatbot. Er zijn ook al wat standaard klantenservice vragen geformuleerd die u kunt vragen via de chat. Via die weg kunt u zo bij het antwoord op uw vraag komen. Denk hierbij aan; Wat is de einddatum van mijn contract? Wat zijn mijn tarieven? Etc.

Helpdesk voor u

Wilt u liever telefonisch in contact komen? Liever bellen?  Typ dat in het bericht van de Chatbot: telefoonnummer. Via die weg kunt u achter het telefoonnummer komen van de klantenservice.

Bellen met Oxxio

De klantenservice van Oxxio is telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 088 895 5999 tegen gebruikelijke belkosten.

Indien u het telefoonnummer van Oxxio klantenservice belt neemt de ‘spraak assistente’ van Oxxio op.  Deze assistente  helpt u  telefonisch verder en stelt als eerste de volgende vraag:  Waarover heb je een vraag? Vervolgens kunt u verder komen met deze spraakassistente.

Contact met via de Oxxio App

Regel alles rondom stroom en gas zeer eenvoudig via de Oxxio App. Altijd inzicht in uw verbruik, maandbedrag en betalingen. Meterstanden en wijzigingen geeft u gemakkelijk door via de Oxxio App. Tevens vind u uw contract en de nota’s ook in deze Oxxio app.

 

Oxxio is telefonisch bereikbaar via: 088-8955999

Openingstijden klantenservice: ma t/m vr van 0900 tot 1600

Bel 1830 - 100 cent p/m