Telefonisch contact

Bel 1830 - 100 cent p/m
  • Snel een telefoonnummer vinden
  • Persoonlijk contact
  • Uw stap naar de klantenservice

[1830 is onderdeel van GMGM B.V. 100 cpm ook na doorverbinden]

Contactinformatie klantenservice

Alles over Rabobank

Contact met de klantenservice

Op de klantenservice pagina van de Rabobank kunt u terecht voor al uw vragen die u als particulier heeft omtrent uw bankzaken.

U kunt dus veel antwoorden op uw vragen online vinden.

Dit kan op verschillende manieren. Via een zoekwijze bijvoorbeeld, zoekt u op uw vraag of probleem en u wordt online verder geholpen.

Contact via de Rabo app

U kunt ook veel bankzaken regelen  via de Rabo App of als je ingelogd bent.

Er zijn diverse keuzemenu’s te vinden op de klantenservice pagina met diverse veelvoorkomende onderwerpen zoals: Betaalpas, Internetbankieren, Rabo apps, Sparen, Verzekeren, Betalen, Betaalrekening, Gegevens wijzigen, Lenen, Beleggen, Creditcard, Financiële overzichten, Hypotheek of Pensioen.

Helpdesk voor u

Indien er iets belangrijks verandert in uw leven, heeft dit wellicht gevolgen voor uw financiële situatie. Bij de Rabobank staan op de klantenservicepagina onderwerpen genoemd die hierbij aansluiten en kunt u ook veel antwoorden op uw vragen online vinden.  Onderwerpen hiervoor zijn: Baby op komst, Samenwonen, Huis kopen, Verhuizen, Uit elkaar gaan, Overlijden.

Klachtennummer informatie

Heeft u als klant van de Rabobank een Phishing mail ontvangen? Dan kunt u dit via de klantenservice pagina van de Rabobank melden en checken.

Service mogelijkheden

Wilt u liever contact opnemen en/of heeft u online niet gevonden wat u zocht? Dan zijn er 4 manieren om contact op te nemen, deze zijn ook te vinden onderaan op de klantenservice pagina van de Rabobank.

Bellen met de Rabobank

Telefonisch contact opnemen met de klantenservice is mogelijk. Dit kan voor algemene vragen: Telefoonnummer: 088 722 66 00 (Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur)

U gesprek wordt opgenomen voor trainingsdoeleinden, onderzoek en om gemaakte afspraken terug te luisteren.  U dient uw vraag vervolgens in te spreken in een paar worden en u wordt telefonisch verder geholpen.

Vind het juiste klantenservice telefoonnummer

Naast het algemene telefoonnummer zijn er ook nog diverse andere nummers beschikbaar en ook te vinden via de klantenservice pagina van de Rabobank. De telefoonnummers zijn verkrijgbaar per hierna vermeld onderwerp:

Alle info staat overzichtelijk genoemd op de klantenservicepagina van de Rabobank

 

 

Rabobank is telefonisch bereikbaar via: 088-7226600

Openingstijden klantenservice: werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur

Bel 1830 - 100 cent p/m