1830 Nummerinformatie

Binnen 1 minuut in contact met RDW?

Onze ervaren telefonistes verbinden u door naar de juiste afdeling

Vandaag zijn er al

389

vragen beantwoord

Ik moest iets opgelost zien bij PostNL en ik kon het telefoonnummer maar niet vinden. De vriendelijke en behulpzame dame van 1830 kon mij niet alleen direct doorverbinden; ze had ook nog het keuzemenu klaarliggen!

Emily De Vries

Joris Vriesekoop

1830.nl Initiatiefnemer

Het wordt ons als consument en bestaande klant van een bedrijf steeds moeilijker gemaakt om contact op te nemen met de klantenservice. Het kost ontzettend veel tijd en gedoe om een klantenservicenummer te vinden. De frustratie om een vraag beantwoord of oplossing te krijgen wordt verergerd doordat er wel iedere keer van de rekening wordt geincasseerd en vaak worden vragen of klachten afgehandeld door studenten met een bijbaan. Bovendien zijn er veel misleidende nummerinformatiediensten welke niet eens vanuit Nederland opereren en dus niet gebonden zijn aan het ACM. Of is de desbetreffende nummerinformatie dienst gelieerd aan een bedrijf waar nu juist een klacht over is. Dit zijn nu exact de redenen waarom 1830 nummerinformatie, een initiatief van GMGM B.V. in het leven is geroepen. Onze ervaren telefonistes, met meerdere jaren levenservaring. zijn bekend met alle vaak- en minder vaakvoorkomende problemen of vragen aan bedrijven, waardoor ze U snel en goed aan een oplossing kunnen helpen en weer voor rust zorgen.

Hier zijn de veelgestelde vragen

Hoe snel heb ik iemand aan de lijn?

De bellers naar 1830 nummerinformatie hebben gemiddeld binnen 46 seconden iemand aan de lijn

Hoe lang duurt het voor ik antwoord op mijn vraag heb?

De gemiddelde gespreksduur van een telefoontje insclusief doorschakelen is 3 minuten

Waar kan ik 1830 voor bellen?

U kunt 1830 nummerinformatie bellen voor vragen over: storingen, klachten, facturen en betalingen, abonnementen, instellingen, wat te doen bij verlies, blokkeren, de status van een reparatie, technische of algemene vragen.

Wat kost het bellen naar 1830 nummerinformatie?

De diensten van 1830 nummerinformatie kost slechts 100 cent per minuut, ook na het doorschakelen

Wie of wat is 1830 nummerinformatie?

1830 nummerinformatiedienst is een initiatief van in Nederland gevestig GMGM B.V. Wij zijn dan ook gebonden aan de Nederlandse Autoriteit Consument en Markt

Ik moest iets opgelost zien bij PostNL en ik kon het telefoonnummer maar niet vinden. De vriendelijke en behulpzame dame van 1830 kon mij niet alleen direct doorverbinden; ze had ook nog het keuzemenu klaarliggen!

Sneller tot een oplossing

Ik zit al een enige tijd met een abonnement wat me iedere maand maar kost. Naast mijn werk en gewone leven moet ik dit ook nog zien op te lossen. Fijn dat 1830 nummerinformatie bijdraagt aan een snellere oplossing van mijn probleem!

De frustratie voorbij

En maar zoeken naar een hulpnummer! het telefoonnummer om wat te kopen was zo gevonden, maar om hulp te krijgen ho maar! Gelukkig wisten de dames van 1830 mij snel door te verbinden

Sinds 2007 heeft 1830 meer dan 1,000,000 mensen aan een antwoord geholpen. Bent u de volgende?

Sinds

2007

Persoon

1.000.000

En maar zoeken naar een hulpnummer! het telefoonnummer om wat te kopen was zo gevonden, maar om hulp te krijgen ho maar! Gelukkig wisten de dames van 1830 mij snel door te verbinden

Maryam Clara

“1830 nummerinformatie heeft het telefoonnummer inclusief keuzemenu al voor u klaarliggen, u hoeft alleen nog maar op de belknop te drukken”

Contact RDW klantenservice

De website van het RDW werkt met een contactpagina.

U kunt vragen stellen via Chatbot Eddie, voorgestelde onderwerpen voor de chat zijn:

 • Tenaamstellingscode
 • Kentekenbewijs
 • Rijbewijs omwisselen
 • Voertuig schorsen
 • Voertuig kopen

U kunt kijken of uw antwoord staat bij de veelgestelde vragen en antwoorden. Indien u daar u antwoord niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met het RDW. Dit kan op verschillende manieren.

 • U stuurt een bericht via Social Media. Dit kan via Facebook of Twitter, op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur.
 • U kunt telefonisch contact opnemen, op alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur.  (t. 088 008 7447)
 • Bent u een zakelijke klant? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met 088 008 7477.
 • U kunt een email sturen via het contactformulier. Bij het RDW doen zij hun best uw e-mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
 • U kunt naar een RDW keuringstation of balie gaan. Info hierover treft u aan de contactpagina van het RDW. Er zijn 16 RDW-keuringsstations verspreid over het land. Op de keuringsstations kunt u terecht voor keuringen, onderzoeken van uw voertuig en bepaalde RDW-baliediensten.

Indien u als particulier telefonisch contact opneemt met het telefoonnummer 088 0887447 , krijgt u te maken met een keuzemenu. Hieronder een toelichting hierop:  Kies het nummer dat voor u van toepassing is.

Do you want information in English? Press 0.

 • Kies 1: Is uw bedrijf in het bezit van een RDW-erkenning?
 • Kies 2: Heeft u vragen over een landbouwvoertuig?
 • Kies 3: Heeft u vragen over drones of het vliegbewijs?
 • Kies 4: Heeft u vragen over uw kentekenbewijs, tenaamstellingscode of het op naam zetten van een voertuig?
 • Kies 5: Heeft u vragen over import, export of over het maken van een keuringsafspraak?
 • Kies 6: Heeft u vragen over APK, schorsen of sloop?
 • Kies 7: Heeft u vragen over het rijbewijs of begeleid rijden?
 • Voor overige vragen kunt u blijven wachten

Bellen vanuit het buitenland

Indien u vanuit het buitenland telefonisch contact wilt opnemen met het RDW, gebruik dan 1 van de volgende nummers: +31 88 008 74 70 of +31 598 69 33 30.
U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar de RDW. 

 

Op de pagina: Particulier, onderhoud en storingen tref u informatie over mogelijke actuele storingen en/of gepland onderhoud.

 

RDW klantenservice Openingstijden

Wanneer u contact opneemt met de klantenservice, is het belangrijk om dit te doen binnen hun openingstijden. In de volgende lijst kunt u zien op welke tijdstippen zij elke dag beschikbaar zijn:
ma t/m vr van 0800 tot 1700

Telefoonnummers van de RDW klantenservice

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met een medewerker. U kunt bellen met het algemene telefoonnummer van de klantenservice: 088 008 7447

1830 is een onderdeel van GMGM B.V. 100cpm ook na doorverbinden