Telefonisch contact

Bel 1830 - 100 cent p/m
  • Snel een telefoonnummer vinden
  • Persoonlijk contact
  • Uw stap naar de klantenservice

[1830 is onderdeel van GMGM B.V. 100 cpm ook na doorverbinden]

Contactinformatie klantenservice

Alles over Telegraaf

Contact met de klantenservice

Op de klantenservice en helpdesk pagina van de Telegraaf treft u klantenservice onderwerpen aan. Om de juiste informatie te vinden zijn er  diverse mogelijkheden om contact op te nemen en/of het antwoord op uw vraag eenvoudig online te vinden.

Contact met de Helpdesk

Waar kan de Telegraaf u mee helpen? Vul een vraag of trefwoord in een zoekveld in en kijk of u zo verder komt met uw vraag en het vinden van de juiste informatie.

Er staan vervolgens op deze pagina ook een aantal voorgestelde onderwerpen waar u op kunt klikken en verder zoeken als het gaat over: Uw abonnement, Apps en sites of bijv. contact opnemen met de klantenservice. Denk hierbij aan vragen zoals de bezorging, tijdelijke wijziging, verhuizing, opzegging etc.

Klantenservice bellen

Wilt u telefonisch contact opnemen? Bellen? Dit is zeker ook mogelijk, belt u dan met het telefoonnummer 088 8248242. Op werkdagen geopend van 8.00 – 17.00 u en op zaterdag van 8.00 – 11.00 u. (op zaterdag is alleen voor bezorgklachten)

Via Whatsapp kunt u ook contact opnemen via het telefoonnummer 088 824 24 24.

U kunt ook het contactformulier op de site van de Telegraaf invullen en zo uw vraag stellen aan de klantenservice en u kunt ook een email sturen. Dit kan dan naar klantenservice@telegraaf.nl

Per post is de Telegraaf te bereiken op het adres: Postbus 376, 1000 EB Amsterdam. Stuurt u dan eventuele post ter attentie van De Klantenservice.

Vind snel het juiste klantenservice telefoonnummer

Indien u belt met de Telegraaf, hoort u eerst een telefoonstem, deze verwijst u alsnog ook naar online oplossingen en vervolgens komt er een keuzemenu, zie hieronder het keuzemenu zo hoeft u niet het gehele bandje af te luisteren en kunt u direct verder.

Kies 1: klacht over bezorging krant

Kies 2:  bezorging van uw krant tijdelijk wijzigen of persoons gegevens wijzigen

Kies 3: voor abonnement wijzigen of beëindigen

Kies 4: nieuw abonnement aanvragen

Kies 5: voor overige vragen

 

 

 

Telegraaf is telefonisch bereikbaar via: 088 8248242

Openingstijden klantenservice: ma t/m vr van 0800 tot 1700 zaterdag van 8.00 - 11.00 u. (op zaterdag is alleen voor bezorgklachten)

Bel 1830 - 100 cent p/m