Telefonisch contact

Bel 1830 - 100 cent p/m
  • Snel een telefoonnummer vinden
  • Persoonlijk contact
  • Uw stap naar de klantenservice

[1830 is onderdeel van GMGM B.V. 100 cpm ook na doorverbinden]

Contactinformatie klantenservice

Alles over Vattenfall

Vattenfall – telefoonnummer vinden

De Vattenfall contact en klantenservice pagina helpt u met het vinden van het antwoord op uw vraag en het zoeken naar de juiste informatie via hun helpdesk.

Hoe werkt de De Vattenfall helpdesk en klantenservice pagina?

Contact met de klantenservice

Deze helpdesk werkt met een chatbot, genaamd Nina. Stel je vraag en Nina helpt je verder. Kom  je er met Nina niet uit, zal je worden doorverwezen naar een klantenservice medewerker.

Contact met Mijn Vattenfall

Je zoekt contact met Vattenfall, dan kan je als klant van Vattenfall zelf veel regelen en veel informatie vinden in Mijn Vattenfall of in de Energie-app. Dit op het moment dat jou het beste uitkomt.

Bellen met Vattenfall

Kom je er toch niet uit,  dan kan je contact zoeken, bellen met de klantenservice. Dit kan je doen door Vattenfall een bericht via WhatsApp te sturen, of je neemt telefonisch contact met Vattenfall op.

Whatsapp eenvoudig met de medewerkers van Vattenfall.  Dit kan, stel je vraag via WhatsApp. Ze zijn er voor je op werkdagen van 8:00‑21:00 uur. Voeg het telefoonnummer  +31208920230 toe aan je contacten en start een gesprek op WhatsApp.  De medewerkers van  de klantenservice van Vattenfall proberen om binnen een uur te reageren.

Je kunt ook telefonisch contact opnemen via het 0900 telefoonnummer, die is er voor consumenten, op alle werkdagen.

Klantenservice zakelijk

Voor ondernemers dien je een ander telefoonnummer te gebruiken, namelijk telefoonnummer 020 89 20 255 op werkdagen bereikbaar van 08:00 – 15:00 (gebruikelijke belkosten)

Vattenfall is telefonisch bereikbaar via: 09000808

Openingstijden klantenservice: werkdagen van 08:00 - 15:00

Bel 1830 - 100 cent p/m