Telefonisch contact

Bel 1830 - 100 cent p/m
  • Snel een telefoonnummer vinden
  • Persoonlijk contact
  • Uw stap naar de klantenservice

[1830 is onderdeel van GMGM B.V. 100 cpm ook na doorverbinden]

Contactinformatie klantenservice

Alles over Vodafone

Contact met de klantenservice

Wil je de Vodafone klantenservice bereiken, graag contact opnemen, dan kan dit via de Support pagina van Vodafone op de website van Vodafone.

Veel gestelde vragen tref je aan op de support pagina, bijna 81% van onze klanten vindt zelf een antwoord op hun vraag. Grote kans dat jouw vraag ook al wordt beantwoord. Op de support pagina van Vodafone zie je een paar suggesties om in contact te komen met de klantenservice op een rij.

Contact via My Vodafone

In My Vodafone kan je zelf gemakkelijke informatie vinden zoals jouw tegoed bekijken, zien wie je hebt gebeld, databundels aanzetten, je adres of IBAN wijzigen

Helpdesk en chatbot Tobi

Wil je direct antwoord op je vraag, kan je ook 24 uur per dag Live chatten met chatbot Tobi. Tobi staat voor je klaar en helpt je graag snel op weg. Mocht Tobi je niet kunnen helpen of van informatie kunnen voorzien, dan halen ze bij Vodafone er direct een collega van de klantenservice bij, zo kom je eenvoudig in contact met een medewerker van de klantenservice van Vodafone en krijg je de informatie die je zoekt.

Bellen met Vodafone

Je kan Vodafone ook telefonisch bereiken, er zijn diverse telefoonnummers die je kan bellen rechtstreeks vanaf mobiel naar de klantenservice (1201)  of via een vaste telefoon (0800 0094) of een andere mogelijkheid als je belt over een bestelling (telefoonnummer 0800-0560)

Andere mogelijkheden voor support en het verkrijgen van informatie zijn nog: Praat bijvoorbeeld met andere klanten in de Community,  kom even langs in één van de Vodafone winkels of stuur een email of vul het contactformulier van de website in.

Telefoonnummer vanuit het buitenland

Hulp nodig in het buitenland? Dan kan je bellen naar het telefoonnummer +31 6 54 50 01 00 Gratis voor Vodafone 06-telefoonnummers

 

Vodafone is telefonisch bereikbaar via: 08000094

Openingstijden klantenservice: klantenservice ma t/m vr tot 20.00 u

Bel 1830 - 100 cent p/m